Rituals pakketten

 Rituals pakketten:

De rituals pakketten staan garant voor heerlijke geuren en mooie kleuren. Zo kunt u bijvoorbeeld het Hammam ritueel thuis ervaren of gaan de vrouwen op reis met een ‘travel light for her’. Dit is eens iets anders dan een traditioneel kerstpakket en hier zal uw personeel blij van worden.
Kerstpakkettenland biedt tevens de mogelijkheid om het rituals pakket mee te pakken in een traditioneel kerstpakket of het rituals pakket feestelijk te verpakken.

 

Traditionele kerstpakketten met rituals:

Misschien bestelt u liever met 1 druk op de knop.. Dit kan via onze webshop. Hier vindt u geselecteerde rituals pakketten maar ook kerstpakketten waarin een product van rituals in zit. Bekijk bijvoorbeeld eens Hammam rituals. Een prachtig pakket met verschillende producten van rituals en leuke items voor in de badkamer.  

Wat zijn de kosten?

Als u een groot aantal relaties heeft dan wilt u de kosten wel een beetje binnen de perken houden. Natuurlijk kunt er voor kiezen om alleen een rituals geschenkbox te geven maar u kunt er ook voor kiezen om een thema pakket te combineren met een rituals item. U heeft al een rituals pakket vanaf €14,46. Waarom een rituals pakket

  • Heerlijke geuren
    Met een rituals pakket haalt u heerlijke geuren in huis. Geurstraafjes voor op het toilet of heerlijke doucheolie voor onder de douche. 
  • Als kerstpakket
Wij bieden een aantal pakketten die verpakt zijn in een mooie geschenkdoos. Deze kunt u geven i.p.v. een traditioneel kerstpakket.
  • Of verpakt in het kerstpakket
U kunt er ook voor kiezen om een rituals artikel mee te laten verpakken in het traditionele kerstpakket. Heeft u hier interesse in? Vraag dan naar de mogelijkheden via deze link. 
  • Een voordelig kerstpakket
Een rituals pakket is een goedkope optie als kerstpakket. Wij bieden u al een rituals pakket voor 14,46 excl. BTW

Graag een rituals pakket bestellen of een vraag stellen? Klikt u dan op deze link.

Neem contact op

      Martin

0570 - 616 396

info@kerstpakkettenland.nl 

Rituals pakketten

 

16,12 excl btw 19,51 incl btw
31,82 excl btw 38,50 incl btw