Paaspakketten

Waarom een paaspakket:

Dit jaar valt Pasen op zondag 27 en maandag 28 maart. 
Een gelegenheid voor u om het personeel en relaties extra aandacht te geven.
Pasen is een aansprekende gelegenheid dit jaar om uzelf weer te profileren bij uw relaties. Of om medewerkers te verrassen met een kleine maar fijne attentie. Immers, we klimmen nu langzaam maar zeker uit de recessie!

Snel een paaspakket bestellen:

Kerstpakkettenland heeft een groot aanbod paaspakketten in diverse prijsklasse. Zo kunt u uw personeel al blij maken met een leuke attentie vanaf 3,95 euro of een tevreden klant blij maken met een attentie van 10-15 euro.
Ga snel naar onze speciale paaspakketten pagina en zoek een leuke attentie! Bestellen doet u door het desbetreffende artikel in de winkelwagen te stoppen en daarna af te rekenen met Ideal, PayPay of op rekening. 

Ons assortiment:

De nieuwe collectie Paas attenties is weer voor u samengesteld. Leuke gifts die niet al te veel kosten maar, zoals bovenstaand al gezegd, wel een positieve impact hebben en een attentie moment bewerkstelligen.

Alle gifts worden op bestelling gemaakt, wat u dus ook de mogelijkheid geeft om een custom made geschenk bij ons aan te vragen. 
Laat het ons weten, wij zijn u graag van dienst!

Waarom een paaspakket bestellen bij Kerstpakkettenland:

  • Groot assortiment
    Ons assoritment kerstpakketten is erg groot maar ook ons assortiment paaspakketten! Bekijk snel de speciale paaspagina op onze website. 
  • Zelf het budget bepalen
    Wij bieden u verschillende geschenken aan in verschillende prijsklasse. Zo kunt u al een attentie uitzoeken vanaf 3,95!
  • Een lekkere versnapering
    Bij pasen horen natuurlijke smakelijke versnaperingen. Op onze pagina zult u daarom ook alleen maar paaspakketten vinden van hoogwaardige kwaliteit. Heerlijke chocolade en snoep heeft u voor het uitkiezen!

Neem contact op

      Martin

0570 - 616 396

info@kerstpakkettenland.nl 

Populaire paaspakketten