Online kerstpakketten bestellen

Waarom een kerstpakket online bestellen?

Als werkgever heeft u het altijd razend druk, en tegen het einde van het jaar is de drukte allemaal bijna niet meer te overzien. En dan herinnert u zich ineens: u moet ook nog kerstpakketten bestellen voor uw personeel! Gelukkig kunt u altijd terecht bij Kerstpakkettenland. Wij bieden u de mogelijkheid om zeer voordelig een kerstpakket online te bestellen! Of u nu de voorkeur geeft aan een reeds samengesteld kerstpakket of liever zelf een kerstpakket samenstelt, het kan allemaal bij Kerstpakkettenland!

Bestel een kant-en-klaar kerstpakket online

We hebben een zeer uitgebreid assortiment met kerstpakketten die al voor u zijn samengesteld. Hierbij kunt u denken aan wellness pakketten, XL pakketten en thema pakketten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Hollands kerstpakket, een Belgisch kerstpakket, een Italiaans kerstpakket, een tapas kerstpakket of een Vincent van Gogh kerstpakket? U kunt ook kiezen voor een Just for Women of een Just for Men kerstpakket. Er is teveel om op te noemen!

Een kerstpakket online samenstellen

Spreekt een kant-en-klaar kerstpakket u toch niet zo aan, en wilt u liever zelf een mooi kerstpakket voor uw personeel samenstellen? Ook dat kan bij Kerstpakkettenland! U selecteert zelf uw de food en non-food producten en kiest zelf een verpakking naar keuze. Wilt u het pakket nog persoonlijker maken dan kunt u zelfs een persoonlijke wenskaart aan het kerstpakket toevoegen. En het mooiste is nog dat u uw kerstpakket online kunt samenstellen, gewoon wanneer het u uitkomt!

Waarom uw kerstpakket online bestellen?

  • Groot assortiment
    We hebben een ruime keus uit kant-en-klare kerstpakketten die bij iedereen in de smaak zullen vallen! Rituals kerstpakketten, thema kerstpakketten, wijn pakketten, u kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het wel. Voor elk budget een passend kerstpakket!
  • Zelf een kerstpakket samenstellen
    Via onze online webshop bieden wij u de mogelijkheid om uw kerstpakket zo samen te stellen dat het helemaal naar uw wens gemaakt wordt! Wilt u iets toegoegd zien aan uw pakket? Dan kunt u onze adviseurs vragen om op zoek te gaan het naar het ideale kerstgeschenk! 
  • Zelf een kerstpakket inpakken:
    Geld besparen door zelf uw kerstpakket in te pakken? Kerstpakkettenland biedt u deze unieke mogelijkheid. Stel zelf uw pakket samen en wij leveren alles wat u nodig heeft! Van originele food producten, traditionele kerstdozen tot tape. Wij stellen alles beschikbaar en u kunt met uw collega's uw eigen kerstpakket inpakken. 

Neem contact op

      Martin

0570 - 616 396

info@kerstpakkettenland.nl 

Populaire kerstpakketten