Kerstpakket XL

Kerstpakket XL: Voor wie?

Dit speciale kerstpakket XL is speciaal gemaakt voor bedrijven die hun blijk van waardering willen laten zien aan hun personeel. Met dit grote kerstpakketten kunnen uw personeelsleden thuis komen en trots laten zien wat ze van hun werkgever hebben gehad. De pakketten zijn dan ook speciaal gemaakt voor werkgevers die hun personeel willen laten zien dat ze door het bedrijf gewaardeerd worden.

Kerstpakket XL: Wat kunt u verwachten?

Stel u wilt graag kerstpakket XL bestellen wat kan u dan eigenlijk verwachten? Uiteraard een uitstekende service, maar hier blijft het absoluut niet bij. Wij hebben voor u een duidelijk lijstje gemaakt met de service die u vanuit onze kant kan verwachten.

Kerstpakket XL: Direct uw kerstpakket XL regelen

Het hele jaar door kunt u online uw kerstpakketten XL voor uw personeel regelen. Het is slim om dit tijdig te doen zodat u tijdens de kerstdagen geen extra stress meer heeft.

Geef uw personeel een blijk van waardering met onze kerstpakketten XL

 • Extra grote kerstpakketten
  Kerstpakketten XL laten pas echt zien hoeveel waardering u heeft voor uw personeel dankzij een goed gevuld pakket.
 • Nergens zoveel inhoud in het kerstpakket
  De kerstpakketten XL van Kertstpakkettenland zitten boordevol de lekkerste producten die we zorgvuldig voor u hebben geselecteerd
 • Keuze uit leuke extra’s
  Maak uw kerstpakket nog leuker door er extra, door u zelf of met behulp van ons gekozen, producten in te doen.
 • Zelf uw kerstpakket samenstellen
  Het kan natuurlijk zijn dat de door ons samengestelde Kerstpakketten XL niet helemaal aansluiten bij wat u zoekt. Daarom kunt u bij Kerstpakkettenland uw complete kerstpakket zelf samenstellen. Zo bepaalt u welke cadeaus uw personeelsleden pas echt leuk vinden.

  Heeft u nog vragen?  Neem dan gerust contact met ons op via onze  contact pagina.

Neem contact op

      Martin

0570 - 616 396

info@kerstpakkettenland.nl 

Populaire Kerstpakketten XL