Kestpakket werkkostenregeling

Kerstpakket werkkostenregeling: Hoe duur mag mijn kerstpakket nog zijn?

In 2015 is de werkkostenregeling aangepast en hierdoor is het niet meer mogelijk om onbelast bijna een onbeperkt bedrag per medewerker te besteden aan een kerstpakket. Misschien heeft u hierdoor wel het idee gekregen dat u helemaal geen kerstpakket meer mag geven aan uw personeelsleden. Dit is gelukkig niet zo want u mag in 2015 1,2% uitgeven van uw totale loonkosten aan onbelaste onkostenvergoedingen en verstrekkingen, waaronder het kerstpakket valt. Stel uzelf voor dat u vijf medewerkers in dienst heeft en deze kosten u € 100.000. Dan mag u per persoon € 240 besteden aan onbelaste onkostenvergoedingen en verstrekkingen. Een deel hiervan kunt u dus gebruiken voor een kerstpakket.

Waar kan ik een betaalbaar kerstpakket vinden?

Misschien heeft u door de nieuwe werkkostenregeling een stuk minder te besteden. U wilt namelijk niet uw complete budget uitgeven aan een kerstpakket. Gelukkig kan u hiervoor ook terecht bij kerstpakkettenland. De website heeft namelijk de unieke mogelijkheid om zelf een kerstpakket samen te stellen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor één los geschenk of meerdere kleine cadeaus die u echt zelf heeft uitgezocht. Zo heeft u zelf in de hand hoeveel u dit jaar uitgeeft aan een kerstgeschenk.

Kerstpakket werkkostenregeling: Wat zijn de prijzen voor een kerstpakket?

Het is als werkgever nu nog belangrijker om te weten wat exact de prijzen zijn van een kerstpakket. Met de werkkostenregeling moet u namelijk verplicht binnen de 1,2% blijven. Als u boven dit bedrag uitkomt dan betaalt u al snel 80% belasting over de kerstpakketten die u heeft gegeven. Gelukkig kunt u bij ons al terecht voor cadeaus vanaf € 6. U kunt zo zelf uw eigen kerstpakket samenstellen met leuke cadeaus waar u personeel echt iets aanheeft zonder dat u achteraf gestraft wordt door de Belastingdienst.

Kerstpakket werkkostenregeling zonder extra belasting.

 • Zelf uw kerstpakket samenstellen en het budget bepalen
  Door zelf uw eigen kerstpakket samen te stellen kan het pakket nog gewoon onder de werkkostenregeling vallen. U bepaalt namelijk zelf hoeveel u uitgeeft aan uw kerstpakket.
 • Kerstpakket uitzoeken op basis van de loonkosten
  Met de nieuwe werkkostenregeling mag u 1,2% van de totale loonkosten gebruiken voor onbelaste onkostenvergoedingen en verstrekkingen voor uw personeel. Een kerstpakket valt hieronder, Bij ons kan u zo terecht om een pakket uit te zoeken op basis van uw loonkosten.
 • Persoonlijk advies voor uw kerstpakket op basis van de werkkostenregeling
  Heeft u geen idee wat voor een kerstpakket u nog kan uitzoeken met de nieuwe werkkostenregeling 2015? Vraag om persoonlijk advies en wij helpen u graag.
 • Ruime keuze mogelijkheid in verschillende prijsklasse
  Dankzij de unieke mogelijkheid om bij ons zelf uw kerstpakket samen te stellen kan u kiezen uit diverse cadeaus in verschillende prijsklasse.

  Heeft u nog vragen?  Neem dan gerust contact met ons op via onze  contact pagina.

Neem contact op

      Martin

0570 - 616 396

info@kerstpakkettenland.nl