Kerstpakket Online

Kerstpakket online

Waarom een kerstpakket online bestellen?

Als werkgever heeft u het altijd razend druk, en tegen het einde van het jaar is de drukte allemaal bijna niet meer te overzien. En dan herinnert u zich ineens: u moet ook nog kerstpakketten bestellen voor uw personeel! Gelukkig kunt u altijd terecht bij Kerstpakkettenland. Wij bieden u de mogelijkheid om zeer voordelig een kerstpakket online te bestellen! Of u nu de voorkeur geeft aan een reeds samengesteld kerstpakket of liever zelf een kerstpakket samenstelt, het kan allemaal!

Bestel een kant-en-klaar kerstpakket online

We hebben een zeer uitgebreid assortiment met kerstpakketten die al voor u zijn samengesteld. Hierbij kunt u denken aan wellness pakketten, XL pakketten, trendy pakketten en thema pakketten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Hollands kerstpakket, een Belgisch kerstpakket, een Italiaans kerstpakket, een tapas kerstpakket of een Vincent van Gogh kerstpakket? U kunt ook kiezen voor een Just for Women of een Just for Men kerstpakket. Er is teveel om op te noemen!

Een kerstpakket online samenstellen

Spreekt een kant-en-klaar kerstpakket u toch niet zo aan, en wilt u liever zelf een mooi kerstpakket voor uw personeel samenstellen? Ook dat kan bij Kerstpakkettenland! U selecteert zelf uw de food en non-food producten en kiest zelf een verpakking naar keuze. Wilt u het pakket nog persoonlijker maken dan kunt u zelfs een persoonlijke wenskaart aan het kerstpakket toevoegen. En het mooiste is nog dat u uw kerstpakket online kunt samenstellen, gewoon wanneer het u uitkomt!

Bestel uw kerstpakketten online bij Kerstpakkettenland!

 • Direct kant-en-klare kerstpakketten online bestellen
  We hebben een ruime keus uit kant-en-klare kerstpakketten die bij iedereen in de smaak zullen vallen! Rituals kerstpakketten, thema kerstpakketten, wijn kerstpakketten, u kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het wel. Voor elk budget een passend kerstpakket!
 • Zelf een Hollands kerstpakket samenstellen
  Bij Kerstpakkettenland kunt u zelf uw complete kerstpakket samenstellen, zodat u de inhoud helemaal kunt afstemmen op de interesses en voorkeuren van uw personeel. Een persoonlijke wenskaart toevoegen kan ook!
 • Persoonlijk advies en hulp bij uw kerstpakket online bestellen
  Ook wanneer u uw kerstpakket online besteld helpen wij u graag met een persoonlijk advies. U kunt ons bellen of uw vraag stellen via Facebook of Twitter. Onze medewerkers staan u graag te woord!
 • Profiteren van mooie kortingen?
  DDit jaar heeft Kerstpakkettenland een aantal spetterende last minute deals waarbij u de keuze heeft uit een door ons voorgeselecteerd aanbod kerstpakketten online. Hiermee kunt u profiteren van zeer aantrekkelijke kortingen!

  Heeft u nog vragen met betrekking tot een kerstpakket online bestellen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

Neem contact op

      Martin

0570 - 616 396

info@kerstpakkettenland.nl 

Populaire kerstpakketten voor mannen