Kerstpakket goed doel

Een kerstpakket voor het goede doel:

Kerstpakketten en Goede doelen zijn al jaren met elkaar verbonden. Steeds meer instellingen en bedrijven maken een bewuste keuze als het gaat om de inhoud van het kerstpakket. Rekening houden met mens en milieu speelt daarbij een steeds grotere rol. De combinatie van lekkere producten en daarnaast uw goede doel financieel steunen zorgt voor een extra lading bij het geven van het kerstpakket. 

Een MVO verantwoord kerstpakket:

We hebben een zeer uitgebreid assortiment MVO food artikelen waaruit u kunt kiezen. Zo hebben wij bijvoorbeeld de Fair & Share producten waarbij u kunt kiezen uit maarliefst 17 food producten.  Deze producten worden per product aangeduid met een opvallend groen icoon. De puurheid van de producten wordt versterkt door de natuurlijke uitstraling met kraft bruin, wit en het frisgroene logo. Van ieder verkocht product gaat er een deel van de opbrengst naar het goede doel!

Uw kerstpakket zelf inpakken:

Het woord zelf inpakken zegt het natuurlijk al, u gaat zelf uw kerstpakket inpakken. Alle losse producten zijn onderverdeeld per thema en worden verkocht per verpakkingseenheid. Zitten er bijvoorbeeld 24 bussen slagroom in een doos, dan maakt u de keuze om 1 doos te kopen, dus 24 bussen slagroom. De prijzen van deze producten zijn extra scherp geprijst o.a. doordat wij geen personeels_ en inpakkosten hebben. Dit maakt het zelf inpakken maatschappelijk verantwoord en extra voordelig. 

Waarom een goed doel steunen via Kerstpakkettenland:

  • Goede doelen
    Door middel van uw kerstpakket goed samen te stellen kunt u altijd een goed doel steunen. Bekijk hiervoor goed de omschrijving van de pakketten en kies het goede doel dat u met uw bedrijf gaat wilt steunen!
  • MVO verantwoord
    Denk bijvoorbeeld eens aan uw kerstpakket zelf inpakken. Hierdoor pakt u ook nog eens een aantrekkelijke korting via Kerstpakkettenland!
  • Fair & Share
    De puurheid van de producten wordt versterkt door de natuurlijke uitstraling met kraft bruin, wit en het frisgroene logo. Van ieder verkocht product gaat er een deel van de opbrengst naar het goede doel!

Neem contact op

      Martin

0570 - 616 396

info@kerstpakkettenland.nl 

Bekijk onze Goede doelen pakketten