Kerstpakket 2015

Kant en klare kerstpakketten 2015:

Ieder jaar is het weer lastig om een geschikt kerstpakket voor uw personeel te vinden. Ook in 2015 beschikt Kerstpakkettenland over een ruim assortiment kant en klare kerstpakketten, rituals pakketten, drankgeschenken, cadeaubonnen en losse geschenken. Deze zijn eenvoudig en snel te bestellen via onze webshop www.kerstpakkettenland.nl
Luxe keukenartikelen, trendy gadgets of gewoon voor een traditioneel kerstpakket gaan? Wij hebben een zeer ruim assortiment kerstpakketten en kerstgeschenken.
 

Kerstpakket zelf samenstellen:

Ook al bieden wij u een ruim assortiment kant en klare kerstpakketten het kan altijd zo zijn dat u net niet het kerstpakket kunt vinden dat u dit jaar voor ogen heeft. Hiervoor dienen de inspiratie pagina’s. Op deze pagina’s doet u inspiratie op voor een origineel en uniek kerstpakket. 
Het zelf samenstellen kan vanaf 40 kerstpakketten en bij een afname van 100 stuks krijgt u van ons een op maat gemaakte kerstkaart cadeau. 

Kerstpakket zelf inpakken:

Om in 2015 kosten te besparen kunt ervoor kiezen het kerstpakket zelf in te gaan pakken. Kerstpakkettenland biedt deze mogelijkheid omdat wij merken dat hier de laatste jaren steeds meer vraag naar is. Een aantal grote zorginstellingen, sociale werkplaatsen en middelbare scholen gingen u al voor!
Benieuwd hoe het werkt? Bekijk dan onze pagina ‘zelf inpakken’, lees de korte handleiding en begin direct met het samenstellen van een origineel kerstpakket. 

Waarom kerstpakkettenland:

 • Groot assortiment
  Kerstpakkettenland biedt een zeer ruim assortiment kerstpakketten. Zo bieden wij u o.a. traditionele kerstpakketten, rituals pakketten, kerstpakketten XL en trendy kerstpakketten.
 • Online bestellen via onze webshop
  Via onze webshop kunt u zeer eenvoudig kerstpakketten bestellen of contact met ons opnemen. Via onze live chat heeft u snel antwoord op al uw vragen!
 • Persoonlijke aandacht 
  Het leukste vinden wij natuurlijk als u bij ons langskomt in de showroom te Deventer. Hier gaan wij samen met u op zoek naar het perfecte kerstpakket voor uw bedrijf!
 • Zelf inpakken
  Dit concepts is uniek in Nederland! Wij bieden een uitgebreid assortiment aan thema pakketten waarbij u verpakkingseenheden besteld en zelf uw kerstpakket gaat inpakken!

Heeft u nog vragen voor ons?  Neem dan gerust contact met ons op via onze  contact pagina.

Neem contact op

      Martin

0570 - 616 396

info@kerstpakkettenland.nl 

Populaire kerstpakketten in 2015