Ervaringen

Hieronder een selectie uit de ervaringen van onze klanten.

 

Meedenken en persoonlijke aandacht staan centraal bij Kerstpakkettenland. Afgelopen jaar hebben wij voor alle medewerkers en cliënten een prachtig Kerstpakket samengesteld. Een combinatie van onze eigen producten en producten gekocht bij Kerstpakkettenland. Ingepakt door onze eigen cliënten! Michel, Martin en Inze staan overal voor open. Top! 

Vorig jaar hebben wij voor het eerst onze kerstpakketten bij kerstpakkettenland besteld. We waren relatief laat, maar niets was voor ze te gek. Ze zijn erg flexibel en bieden een ruim scala aan mogelijkheden. Het is ieder jaar weer een uitdaging om een pakket samen te stellen waar iedere medewerker blij van wordt. En dat is ons vorig jaar, mede dankzij, Kerstpakkettenland, gelukt! 

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Kerstpakkettenland. Niets is ze te veel en ze komen altijd met een goede en snelle terugkoppeling. Van onze medewerkers krijgen we ieder jaar weer positieve reacties op de samenstelling van het kerstpakket. Kortom Kerstpakkettenland is top en we hopen dan ook nog jaren met ze te mogen samenwerken. 

Wij zijn een zeer tevreden klant van Kerstpakkettenland. Op het gebied van kerstpakketten beschikken zij over creativiteit en ideeën om een mooi gevarieerd pakket samen te stellen. De reactie van onze medewerkers is al jaren positief. Niets dan lof!!!! 

Wij hebben al jaren veel plezier en gemak van de samenwerking..

Ze denken goed mee met de wensen van de klant mee en zijn zeer flexibel. Zelfs op de dag van uitlevering was het leveren van extra pakketten geen probleem. Het kerstpakket brengt ieder jaar weer veel enthousiasme bij onze collega’s. Hulde heren voor deze prettige samenwerking!

John Stam, Gemeente Deventer